Şanlıurfa’da Dolandırıcılara Darbe!

Polis ve savcı gibi kendilerini tanıtarak 14 vatandaşı 9 milyon 750 bin TL dolandıran şüphelilere yönelik operasyonda 4 kişi yakalandı. 2’si tutuklandı!

Şanlıurfa’da Dolandırıcılara Darbe!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendilerini polis ve savcı gibi kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları milyonlarca lira dolandıran şüphelilere yönelik başarılı bir operasyon düzenledi.

Edinilen bilgilere göre, 14 vatandaşı toplam 9 milyon 750 bin TL dolandıran şüphelilere yönelik 7 Mart 2025 tarihinde operasyon gerçekleştirildi. Şanlıurfa merkezinde düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda yapılan aramalarda 10 adet cep telefonu, 9 adet sim kart, 1 adet kamera kayıt cihazı, 1 adet tablet, 3 adet pompalı tüfek ve 68 adet fişek ele geçirildi.

Yakalanan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerden 2’sini adli kontrol şartıyla serbest bırakırken, 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

Şanlıurfa’da Dolandırıcılara Darbe!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.