ACEM DERNEĞİNDEN BAŞKAN BAYDİLLİ’YE TAM DESTEK

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Acem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederken, dernek üyelerinden tam destek aldı

31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, toplumun her kesimiyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Baydilli Şanlıurfa Acem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek üyeleriyle bir araya gelip Karaköprü’de gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Yapılan hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi ve ilçenin kalkınması için destek isteyen Başkan Baydilli’ye destek ve dualarını ileterek yanında olduklarını ifade ettiler.

Karaköprü’yü yönetirken istişareye önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Baydilli bu doğrultuda her fırsatta çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerle bir araya geldiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Karaköprü hızlı büyümesiyle yönetilmesi kolay olmayan bir ilçedir. Biz bu büyümeye yetişmek için gerçekten ciddi bir çaba gösteriyoruz. İlçemize birçok hizmet kazandırdık, yeni yapılar inşa ettik ancak yaptığımız en güzel şey hizmetlerimizle vatandaşlarımızın gönüllerine girmek oldu.

Yeni dönemde sizin desteğinizle inşallah hizmet atağımız daha güçlü bir şekilde devam edecek ve Karaköprü projelerimizle hak ettiği yere gelecektir. Bu anlamda bize verdiğiniz destek, ettiğiniz dualar için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Acem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri de Başkan Baydilli’ye ziyaretleri ve sohbeti için teşekkür ederken, dua ve desteklerini iletiler.

Başkan Baydilli ziyarette Acem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle sohbet edip taleplerini dinlerken ziyaret sonunda günün anısına üyelerle fotoğraf çekindi.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprü belediyesi #metin baydilli

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri