ALİLİYE’DE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI İLE YOLLAR DAHA KONFORLU

 

 

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gece gündüz sürdürülen üstyapı çalışmalarıyla deforme olan kilitli beton parke taşları yeniden onarılıyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanında yürütülen üstyapı çalışmaları devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. İlçe genelinde yürüttüğü yol açma çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleten ekipler, merkez mahalleleri kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Bu kapsamda çalışmalarını periyodik olarak devam ettiren ekipler, Karşıyaka, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Mahallelerindeki yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. Üstyapı çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren ekipler, bir yandan da sel nedeniyle deformelerin meydana geldiği mahallelerdeki kilitli beton parke taşlarını yeniliyor. Kısa sürede üstyapı çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü, tamamladıkları yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor. 

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise ilçenin konforu ve refahı için üstyapı çalışmalarının mesai kavramı gözetmeden sürdürüleceği belirtildi.


sondakika, gündem, haber

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri