BAŞKAN BEYAZGÜL, CEYLANPINAR’DA DESTEK TOPLADI

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ilçesine giderek burada çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ceylanpınar ilçesine adeta çıkarma yaparak ilçede temaslarda bulundu. Başkan Beyazgül Ceylanpınar Adayı Seyyithan Atilla ile birlikte ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan gençlik merkezini ziyaret ederek ve burada gençlerin söyledikleri türkülere eşlik ettiler.

Gençlik merkezi ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak hayırlı ramazanlar dileklerini ilettiler.  31 Mart Yerel Seçimlerinde Ceylanpınarlılardan desteklerini isteyen Başkan Beyazgül’e esnaf ve vatandaşlardan tam destek mesajı geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçesine de kurulan İftar çadırına geçen Başkan Beyazgül ve beraberindekiler burada iftar saatini bekleyen Ceylanpınarlılarla selamlaşarak yemek ikram etti.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla’nın seçim ofisine geçen ve burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Beyazgül, 31 Mart’ta sandıklardan istikrar çıkacak AK Parti çıkacak dedi.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla ise alanı dolduran binlerce vatandaşa teşekkür etti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL #BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri