BAŞKAN CANPOLAT, ESNAFLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDİYOR

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yunus Emre Caddesinde yaptığı esnaf ziyaretiyle talep ve önerileri dinledi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için de destek isteyen Başkan Canpolat, esnaf ve vatandaşlardan büyük teveccüh gördü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Her fırsatta vatandaşları ziyaret eden Başkan Mehmet Canpolat, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle gezilerine Yunus Emre Caddesiyle devam etti.. Meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği esnaf gezisinde talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyen Başkan Mehmet Canpolat, gelen talepler doğrultusunda ilgili Müdürlüklere anında talimat verdi. 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için de destek isteyen Başkan Mehmet Canpolat’a, esnaf ve vatandaşların teveccühü büyük oldu.  

Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Mehmet Canpolat, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından bölgeden ayrıldı.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri