HALİLİYE BELEDİYESİ, PARKLARI YAZA HAZIRLIYOR

 

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bir yandan yeşil alanın artması için yeni parkları ilçeye kazandırırken, bir yandan da ağaç dikim ve bakım- onarım çalışmalarıyla parkları yaza hazırlıyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Daha Yeşil bir Haliliye” sloganıyla Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, park ve bahçelerdeki çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

İlçede vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için yeni parklar kazandıran ekipler, mevcut parklarda yapılan peyzaj çalışmalarıyla da parkları güzelleştiriyor. Parkları yaza hazırlamak için periyodik olarak çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yapılan peyzaj çalışmalarıyla parklara estetik görüntü veriyor. Vatandaşlara yaşam alanının sunulduğu belediye bünyesinde üretilen bank ve kamelyalar ise bakım ve onarım çalışmalarıyla ilk günkü görünümünü kazanıyor. 

Çalışmaların tamamlanmasıyla parklara kazandırılan kamelya ve banklar, vatandaşların kullanımına sunuluyor.


sondakika, gündem, haber

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri