HALİLİYE BELEDİYESİ TALEBE KAYITSIZ KALMADI

Haliliye Belediyesi, hastalığı sonucu felçli kalan vatandaşın engelli rampası talebine kayıtsız kalmadı. Engeli sonucu hayatı zorlaşan yaşlı kadının ailesinin başvurusu üzerine Fen İşleri ekipleri, kısa süre içerisinde engelli rampasını tamamladı. 

Haliliye Belediyesi, üstyapı çalışmaları ile ulaşım noktasında vatandaşlara daha konforlu yollar sunmaya devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde üstyapı atağını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, yapılan incelemeler ve gelen talepler doğrultusunda da konforlu yolları hizmet sunmanın gayretini sürdürüyor. 

Vatandaşların ulaşım noktasında hayatını kolaylaştırmak için taleplere kayıtsız kalmayan Haliliye Belediyesi, yüksek tansiyon sonucu felçli kalan 82 yaşındaki Ayşe Türkmen’in “engelli rampası” isteğini de kısa sürede tamamladı. 

Türkmen ailesinin başvurusu sonucu engelli rampasının kısa süre içerisinde yapıldığını dile getiren Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar, “Canpolat Başkanımız da bu konularda çok hassas” ifadelerini kullanarak, teşekkürlerini iletti.
 
Muhtar Sadık Salar, şöyle konuştu:
“Her aile müracaat ettiği zaman anında o hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Türkmen ailesi de geldi, biz müracaat ettiler. Sağ olsun, Haliliye Belediyemiz de bu konuda çok şeffaf, çok açık çalışmaları var. Müracaatımız sonucu ekipler geldi, engelli rampasını yapmaya çalışıyorlar. Tabi ki bunun gibi birçok yeri de yaptık zamanında. Rabbim, Belediyemizden razı olsun. Canpolat Başkanımız da ekibiyle bu konularda çok hassas. Bunu da yapmış olduk. Çok teşekkür ediyorum Belediyemize.” 

Haliliye Belediyesi’nin ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla gelen talepler doğrultusunda çalışmaları sürdürdüğü belirtildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri