HALİLİYE’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARI BAŞLIYOR

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi talimatlarıyla ilçeye kazandırılan Kültür ve Sanat Evindeki kurslar için kayıtlar başladı.

Haliliye Belediyesinin gençleri geleceğe hazırlama ve sanatla tanıştırmak amacıyla hayata geçirdiği çalışmalar devam ediyor.

Belediye bünyesindeki Kamberiye Mahallesinde bulunan bina, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere yönelik hizmet verilmesi talimatlarıyla Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürüldü. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı Kültür ve Sanat Evi, def/bendir, ney, keman ve piyano kurslarıyla vatandaşların hizmetinde olacak. Gençlerin kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi ve sanatla iç içe olması amacıyla ilçeye kazandırılan Kültür ve Sanat Evinde kurslar ise uzman hocalar eşliğinde sunulacak.  

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile başlayan kurs kayıtları için başvurular ise Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Kamberiye Mahallesinde bulunan Kültür ve Sanat Evinden alınacak.


kanalurfa, sondakika, gündem, haber

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri