HALİLİYE’DE KURBAN KESİM YERLERİNDE TEMİZLİK MESAİSİ

Haliliye Belediyesi, kurbanlıkların kesilmesinin ardından yürüttüğü hummalı temizlik çalışmalarıyla kurban kesim yerlerini ilaçlı suyla yıkıyor. Mazgal ve çöp konteynerlerini dezenfekte eden ekipler, kötü koku oluşmasını önlüyor. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca 490 personeliyle sahadaki hummalı çalışmalarını devam ettiriyor. 
Kurban kesimi sonrası kötü koku ve görüntünün önüne geçmek için ilçe genelindeki çalışmalarını gündüz ve gece vardiyasıyla yürüten ekipler, gün sonunda kurban kesim yerlerinde ilaçlı suyla yıkama yapıyor. Kesim yerlerindeki çöp konteyneri ve mazgalları sık sık dezenfekte eden ekipler, gül suyu sıkarak, kötü koku oluşmasını önlüyor. Kesim yerlerinde titizlikle yürütülen çalışmalar ile vatandaşlara hijyenik bir alan sunan Haliliye Belediyesi, kurban atıklarının yere atılmaması için de poşet dağıtarak, istenmeyen görüntülerin önüne geçiyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise bayram süresince 53 çöp kamyonu, 20 adet arazöz, 10 traktör, 4 kepçe, 4 kamyon ve süpürge aracı ile tüm ekiplerin sahada olacağı ve temizlik hizmetlerinin titizlikle yürütüleceği belirtildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri