KARAKÖPRÜ’DE RAMAZAN HEYECANI ETKİNLİKLERLE YAŞANIYOR

Karaköprü Belediyesi kurduğu ‘Ramazan Sokağı’ ile bu ayın manevi atmosferini ve heyecanını çeşitli etkinliklerle yaşatıyor

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayı heyecanını kurduğu ‘Ramazan Sokağı’ ile vatandaşlara yaşatıyor. Özellikle çocuklar için çeşitli oyun ve etkinlikler yapılırken yetişkinler için de müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde kurulan Ramazan sokağında ney ve kanun dinletisi yapılırken, çocuklar için palyaço ve maskot gösterileri yapılıp pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayının manevi iklimini ve coşkusunu bir nebze yaşatmak için ay boyunca bu tarz etkinlikler gerçekleştireceklerine değinerek, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz vatandaşlarımızın dolu dolu bir Ramazan geçirmesi için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Özellikle çocuklarımızın Ramazan ayını sevmesi, o coşkuyu yaşaması için bu etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz.

Burada büyüklerimiz için ilahi ve müzik dinletilerimiz olacak, çocuklarımız için çeşitli oyunlar ve ikramlar olacak. İnşallah herkes için mutlulukla geçen güzel bir Ramazan ayı olur” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde kurulan Ramazan sokağında etkinlikler ay boyunca devam edecek.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprü belediyesi #metin baydilli

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri