SİVEREK’TE HALK EKMEK SATIŞ NOKTALARI HİZMETE BAŞLADI

Siverek Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bir süre önce hazırlıkları tamamlanan Halk ekmek satış noktaları vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın projeleri arasında yer alan hizmetler vatandaşların hizmetine tek tek sunulmaya başlandı.

Daha önce vatandaşların kullanımı için hizmete giren Millet Berberi, Millet kasabı ve Millet Lokantasının ardından bir süre önce hazırlıkları tamamlanan Halk ekmek satışı noktaları hizmete girdi.

Halk ekmeği satış noktaları sabah 6 ile 10 saatleri arasında hijyenik ortamda titizlikle hazırlanarak taze bir şekilde vatandaşlara ulaştırılıyor.

Halk ekmek satış noktasından somun alan mahalle sakini Murat Kızılkaya ''Böyle bir projeyi sayın başkanımız Ali Murat Bucak hayata geçirdiği için çok teşekkür ederim, ben ailem ile beraber 10 somun'u 40 tl'ye aldım, böyle bir proje gerekliydi, başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum'' dedi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Tarık Kızılkeçi ise şunları kaydetti. ''Belediye Başkanımızın göreve başlamasıyla verdiği talimatlar hayata geçirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Hizmetlerin içerisinde Halk ekmek satış noktaları oluşturmaktı, dün itibariyle Siverek Halk ekmek satış noktalarımız ilçe genelinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Başkanımızın talimatıyla en kaliteli bir şekilde halk ekmeğimizi vatandaşlara 4'tl'den gerçekleştiriyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz''

Siverek Halk ekmek satış noktalarımız sabah saat 6 ila 10 arasında hizmet verecektir.

Ofis Mahallesi – Atiye Okay Parkı

Hacıömer Mahallesi – Fuat Aban Parkı

Dicle Mahallesi – Sadık Konaklı Parkı

Şair İbrahim Rafet Mahallesi – Bucak Parkı

Şirinkuyu Mahallesi – Hakim ve Savcı Lojmanları Parkı


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #siverekbelediyesi #alimuratbucak

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri