CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle muhabbetle selamlıyorum. İlim Yayma Vakfı'nın 52. Genel Kurulu münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Vakfımızın çatısı altında hizmet etmiş tüm yöneticilerimize gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin şahsında tüm ilim yayma camiasının Ramazanı Şerifini tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum.

Ülkemizin 11 vilayetindeki depremler 85 milyonun gönlüne bir kor gibi çöktü. Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarımızla beraber Kahramanmaraş ve Hatay'ı tekrar ziyaret ettik. Temelini attığımız konutların yeşeren umutları daha da güçlendireceğine inanıyorum.

Burada sizlerin vasıtasıyla ifade etmek istiyorum bizler dayanışmanın gücüne inanan bir milletin ümmetin çocuklarıyız. Bizi biz yapan bu kadim değerler hamdolsun hala çok güçlü şekilde yaşatılıyor. Ekonomik durumu ne olursa olsun Anadolu insanı elindeki ve avucundakini paylaşmayı sürdürüyor, deprem bölgesindeki kardeşlerini unutmuyor. Arama kurtarmadan gıda ve erzak teminine kadar her alanda vakıflarımız aktif bir şekilde sahada koşturuyorlar. Depremin yaralarının bir an önce sarılması için canla başla çalışıyorlar. Şov yapmadan gurur verici işlere imza atıyorlar. Tüm vakıf ve derneklerimizi tebrik ediyorum.

Mevlana Hazretlerinin ifadesiyle, testinin içinde ne varsa o dışarıya sızıyor. Kalbinde haset olan düşmanlık olan milletin inancına husumet olanlarla, yüreği ülkesi, milleti, ve insanlık için çarpanların farkı burada da görülüyor. Tek parti faşizmi özlemiyle yaşayan hatta Allah-u Ekber lafzına bile tahammül edemeyen bir avuç kendini bilmezin, sizlerin bu samimiyetinden rahatsızlık duyduğunun farkındayız. Milletin derdiyle dertlenmeyen, milletin ruh kökünden beslenmeyen, hayırlı hiçbir iş yapmadıkları gibi yapılmasını da istemeyen bu asalakları, kendi hırsları ve ihtiraslarıyla baş başa bırakıyoruz.

Vatandaşlarımız cansiperane çalışmalarınız dolayısıyla sizlerle birlikte tüm vakıf, dernek ve ilim irfan kuruluşlarımıza dua ve teşekkür ediyor. Elbette bu dualar bizi teşvik etmenin yanı sıra omuzlarımızdaki yükü de ağırlaştırmaktadır. Umudunu bize bağlamış, yüzünü bize çevirmiş hiçbir kardeşimize mahcup olmama mesuliyetiyle karşı karşıyayız. Zehirli dilleriyle, nefret deresine varan söylemleriyle kuru gürültü patırtıyla bizi yolumuzdan alıkoyabileceklerini düşünenlere asla boyun eğmeyiz. Tehditlere, zorbalıklara, aba altından soba gösteren kifayetsizlere rağmen ülkemize ve milletimize hizmet mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz. 

"14 MAYIS TARİHİ BİR YOL AYRIMI"

İşte 6'lı masa... Bulundukları gaflet uykusundan bir an önce uyanmalarını niyaz ediyoruz. Birisi de ne dedi Çamlıca'yı dolduramazlar. Ne oldu, tıklım tıklım doğru. İnanç iman öyle bir cevher ki tekeden bile süt çıkartır, süt. Geride bırakacağımız siyasi mirasın en güzel nişaneleridir.

Yeni bir seçimin, imtihanın eşiğindeyiz. Elbette her seçim önemlidir. 14 Mayıs tam bir manasıyla tarihi bir yol ayrımına dönüşmüştür. Terör örgütlerine kadar tüm şer şebekeleri 14 Mayıs seçimine kilitlenmiş durumda.

Biraz evvel Putin'le görüştüm. Rusya neyi takip ediyor. Bizdeki bazı çevreler neyi takip ediyor. Hafta bir bu irtibatlarımız devam ediyor. 


sondakika, gündem, haber

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri