ŞANLIURFA’DA ARAÇ SULAMA KANALINA DEVRİLDİ: 4 ÖLÜ, 2 KAYIP, 1 YARALI

 

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 4 çocuk boğularak hayatını kaybetti, anne ile bir çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Ç. idaresindeki 31 B 7008 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına devrildi. Sürücüsünün devrilmeden önce araçtan atlayarak kurtulduğu olayda, bölgeye sevk edilen jandarma, dalgıç polis ve itfaiye ekipleri, bir saatlik çalışmanın ardından otomobili vinç yardımı ile sulama kanalından çıkardı.

4 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı

Çalışma sonucu su dışına çıkarılan araç içerisinde, 4 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Anne Özlem Çetin (31) ile bir çocuğunu arama çalışmaları sürüyor.

Su altında yardım istedi

Acı olayda araçtan atlayarak kurtulan babanın, kırık ayağıyla sürüklenerek yardım için yola çıktığı ve kimsenin yardım etmediği öğrenilirken, annenin ise henüz aracın içi su dolmadan 112 Acil Servisi arayarak yardım istediği ortaya çıktı. Sulama kanalı içerisinde anne ve bir çocuğunu arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.


sondakika, gündem, haber

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri