ERDOĞAN: ’ÜNİVERSİTE KAPILARINDA GÖZYAŞI DÖKEN KIZLARIMIZIN ACILARINI DİNDİRDİK’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı Hizmet Binası açılışında, 'Faşizmin kol gezdiği karanlık yıllarda Şule Yüksel Şenler gençlerimize özgüven aşılamıştır. Üniversite kapılarında gözyaşı döken kızlarımızın acılarını dindirdik.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'başörtüsü özgürlüğü' düzenlemesine ilişkin, “Beklentimiz gerçekleşmezse bu durumda egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiyor muyuz? O zaman millete gideceğiz. Son sözü millet söyleyecek” dedi.

-  Genç kızlarımız başörtüleriyle devletin her kademesinde görev yapabiliyor. Siyasi görüşüyle meslek hayatı arasında hiçkimse bir zorbalığa maruz kalmıyor.

Kısa süre önce Meclis'in takdirine sunulan Anayasa değişikliği teklifiyle artık hiçkimse sosyal medya üzerinden bir gece yarısı eski yaraları deşmeye cesaret edemeyecektir. Artık ikna odası utancını kimse yaşatamayacaktır. Bunu Anayasa zeminine oturtalım dedik, arkadaşlarımız ziyarete gitti. Ama hanımefendiler ve beyefendiler kabul etmediler.

Özgürlük adı altında aile müessesesinin yok edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Sapkınlığın daha fazla zehirlemesine set çekmek istiyoruz. Anayasa değişikliği teklifine hiçbir vekilimizin hayır demeyeceğine inanıyorum. Temennimiz 400'ün üzerinde oyla kadınlarımızın beklentisine cevap vermesidir.


sondakika, gündem, haber,kadın,başörtü,üniversite

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri