TÜRKİYE BEYAZA BÜRÜNDÜ

İstanbul'da beklenen kar yağışı etkisini gösterdi

İstanbul'da beklenen kar yağışı gece saatlerinde yoğunlaşarak özellikle Beylikdüzü'nde etkisini gösterdi. Taksim'de yılın ilk karı lapa lapa yağdı. İstiklal Caddesi'nde vatandaşlar karın tadını bol bol fotoğraf çekerek çıkardı. İstanbul'da uzun süredir beklenen kar gece saatlerinde etkisini gösterdi. İstanbul'un birçok ilçesinde kar geçişleri meydana geldi. Taksim'de de etkili olan kar yağışı belli aralıklarla yağdı. İstiklal Caddesi'nde kara yakalanan vatandaşlar, lapa lapa yağan karın keyfini bol bol fotoğraf çekerek çıkardı.

Çamlıca Tepesi beyaza büründü

İstanbul'da mevsimin ilk kar yağışı sonrası birçok ilçe beyaza büründü. Gece saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı, manzarası ve güzelliği ile bilinen Çamlıca Tepesi'ni beyaza bürüdü. Kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler havanın aydınlanması ile ortaya çıktı. Birçok evin çatısının kar ile dolduğu görüldü.

Keçiören kartpostal gibi

Keçiören'de dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ilçede ortaya koyduğu kartpostallık görüntüleriyle görenleri kendine hayran bıraktı. Yılın ilk karını alan Keçiören'de; park, bahçe ve dinlenme alanları eşsiz görüntüleriyle fotoğraf tutkunlarını da sokağa döktü.

 

Bursa'da kar yağışı etkili oldu

Haftalardır mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklığın ardından gelen soğuk havanın etkisiyle Bursa'da şehir merkezinde kar yağışı etkisini gösterdi. Bazı yerlerde yerler kısmen tutarken, vatandaşlar karın tadını çıkardı. Lapa lapa kar yağışını izleyen vatandaşlar, zaman zaman o anları kaydetti.

 

Karda kayan araçlar İstanbul yolunu trafiğe kapattı

Bursa'da günlerdir yapılan uyarıların ardından beklenen yar yağışı geldi. Kara hazırlıksı yakalanan sürücüler Bursa İstanbul yolu Gemlik istikameti Dürdane rampasında uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle tır ve büyük araçların zor anlar yaşadığı, yoldan çıktığı rampa, haritadan da kırmızıya boyandı.

 

Çankırı'da yılın ilk karı yağdı

Çankırı il merkezinde hava sıcaklığının düşmesinin ardından, gece saatlerinde yılın ilk karı yağmaya başladı.
Meteorolojinin uyarılarının ardından Çankırı'da beklenen kar yağışı Çankırı il merkezi ve ilçelerinde etkisini gösterdi. Yağan sulu kar bir süre sonra etkisini kaybetti. Çankırı'nın yüksek kesimlerinde ağaçların karla kaplandığı görüldü.</

 


sondakika, gündem, haber

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri