HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE PSİKOSOSYAL DESTEK

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Psikososyal Destek Birimi, Çekçek ve Güçlü Mahallelerinde ortaokul öğrencileriyle buluştu. Çocuklara, akran zorbalığı ve iletişim becerileri konularında eğitim veren ekipler, merak edilen soruları yanıtladı.

Haliliye Belediyesi, eğitime öncelik veren çalışmalarıyla her alanda gençlerin yanında oluyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla faaliyetlerini yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Psikososyal Destek Birimi ile her kesime dokunmaya devam ediyor. Ahmet Yesevi Milletevinde yer alan Psikososyal Destek Biriminde görev alan uzman psikologlar, hem ailelere hem de çocuklara desteğini sürdürüyor. Hane ve okul ziyaretleri ile çeşitli konularda eğitim veren psikologlar, Güçlü ve Çekçek Mahallelerinde öğrencilerle buluştu. Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde akran zorbalığı ve iletişim becerileri konuları konuşuldu. Öğrencilere akran zorbalığının çeşitlerini anlatan psikologlar, yapılması gerekenleri ve uzak durulması gereken davranışları anlattı. İletişim becerilerinin gelişmesi konusunda da önerilerde bulunan ekipler, gençlerin merak ettiği soruları yanıtlayarak, eğitimi tamamladı. 

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise Psikososyal Destek Biriminden faydalanmak isteyen vatandaşların Ahmet Yesevi Milletevine başvurmaları gerektiği ifade edildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri