KARAKÖPRÜ’DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI

Karaköprü Belediyesi tarafından organize edilen ´liseler arası futbol turnuvası final maçı ile son buldu. 20 okulun katılım gösterdiği organizasyonda dereceye giren takımlara ödüllerini Başkan Nihat Çiftçi takdim etti

Gençliğe ve spora önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin talimatıyla 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 10 gün boyunca gençlere futbol şöleni sunan turnuva final maçıyla sona erdi. Seyrantepe Spor Kompleksinde oynanan ve çekişmeli geçen maçların ardından finale çıkan Borsa İstanbul Anadolu Lisesi- Yavuz Selim Dağ Koleji arasındaki karşılaşmayı 4-2 kazanan Yavuz Selim Dağ Koleji turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Turnuvanın final maçını Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve turnuvaya katılan gençlerin aileleri de takip etti.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, turnuvanın ilçeye güzel bir heyecan ve kardeşlik duygusu kattığını dile getirerek, “Bugün turnuvanın final karşılaşması oynandı ve bu güzel turnuvanın sonuna geldik. Normalde ödülleri önceden açıklamıştık ancak bir değişiklik yapıp ilk üçe giren takımlarımıza aynı ödülleri verme kararı aldık. Gençlerimizin katılımı, yarışmaları, futbola ve kardeşliğe verdikleri katkı önemlidir. Bundan sonra da ilçemizde sporun her kademesinde, kültür-sanat, müzik ve eğitim alanlarında da her türlü aktiviteyi yapıp gençlerimize gelecekte unutamayacakları anları yaşatmak istiyoruz.

Eğitim noktasında her zaman gençlerimizin yanındayız. Bugün tüm takımlarımıza vereceğimiz eğitim kartımızda 350 bin adet çözümlü soru mevcut olup onların eğitimine de katkı sunacaktır. Bu güzel futbol şöleninde emeği geçen tüm okullarımıza ve paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek tüm gençlerin 19 Mayıs Bayramını kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar ve Karaköprü Belediye Başkan Nihat Çiftçi final maçının ardından gerçekleşen ödül töreninde Yavuz Selim Dağ Koleji sporcuları ile ikinci Borsa İstanbul Anadolu Lisesi sporcularına madalya ve kupalarını takdim ederken, bisiklet ve eğitim kartları da hediye edildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprü belediyesi #nihat çiftçi

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri