MESCİD-İ AKSA’DA MÜSLÜMANLARA GAZ BOMBASI İLE MÜDAHALE

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılar 42'inci gününde de şiddetlenerek sürüyor. Kılınacak cuma namazı öncesi içeriye alınmayan Müslümanlara gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da kılınacak cuma namazı öncesi içeriye alınmayan Müslümanlara gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları 42 gündür sürüyor. Gazze Şeridi’ndeki saldırılarda can kayıpları artmaya devam ederken, İsrail güçleri işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da cuma namazı öncesi Müslümanlara yine sert müdahalede bulundu.

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da kılınacak cuma namazı öncesi Müslümanlara yönelik müdahaleyi takip eden Türk gazetecilere fiziki saldırıda bulundu. TRT Haber muhabiri Murat Can Öztürk, kameraman Ahmet Bağış ile birlikte canlı yayında gelişmeleri aktardığı sırada İsrail polisinin saldırısına uğradı. İsrail polisi, silahının dipçiği ile vurup ekibe ait kamerayı kırdı.

 

 

 


kanalurfa ,sondakika ,gündem ,haber ,şanlıurfa ,gazze ,katliam ,çocuk ,filistin ,saldırı ,cuma ,trt ,kamera ,sivil

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri