GAZİANTEP’TE SAĞANAK HAYATI FELÇ ETTİ



Gaziantep'te etkili olan sağanak hayatı felç etti. Saatlerdir aralıksız devam eden yoğun yağış nedeniyle cadde ve sokaklar adeta göle dönerken pek çok araç da suda mahsur kaldı. Bazı noktalarda ise yollar suların taşıdığı çamurlarla balçığa dönerken, bir sitenin istinat duvarı yağışa dayanamayarak çöktü.

Gaziantep'te kent genelinde sağanak etkili olmaya başladı. Dakikalar geçtikçe etkisini artıran yoğun yağış nedeniyle kent genelinde pek çok cadde ve sokak adeta göle döndü.

 

Yağış nedeniyle özellikle Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan D-850 karayolu ve Çimento Kavşağını tamamen su bastı. Bir sitenin istinat duvarı ise yoğun yağışa dayanamayarak çöktü.

Gaziantep'te etkili olan sağanak nedeniyle sular altında kalan köprülü kavşakta 1'i işçi servisi olmak üzere toplam 5 araç mahsur kaldı.

Araçların içerisinde çaresizce bekleyen vatandaşlar ise olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı. Sulara gömülen işçi servisi şoförü ise 45 dakika süren ikna çalışmaları sonucu aracını terk etti.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #gaziantep #sel

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri