MADEN KAZASINDA 1 İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Erzincan İliç'teki altın madeninde 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kayması sonrası aranan 9 işçiden birisinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Tüm canlarımıza ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Erzincan'ın İliç ilçesinde faaliyet gösteren altın madenindeki heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldı. Kaza sonrası 5 Nisan'da bir işçinin daha cansız bedenine ulaşılmıştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, maden sahasındaki arama çalışmalarına ilişkin bilgi verirken acı gelişmeyi duyurdu. Kazanın gerçekleştiği 13 Şubat'tan bu yana arama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini anımsatan Bayraktar şu ifadeleri kullandı: "Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları neticesinde bu sabah bir işçi kardeşimize daha ulaştık. Kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Tüm canlarımıza ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Cansız bedenine ulaşılan işçinin Adnan Keklik olduğu tespit edildi. Keklik'in naaşı çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Toprak altındaki 7 işçiye daha ulaşılmaya çalışılıyor.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri