ŞANLIURFA’DA GAZZE KATLİAMI UNUTULMASIN DİYE YÜRÜYÜŞ

İHH Şanlıurfa tarafından Gazze’de yaşanan katliamın gündemden düşmemesi ve unutulmaması için Abide kavşağı – Rabia meydanı arasında Gazze için “GAZZE’Yİ UNUTMA! Filistin Özgür Oluncaya Dek!” Yürüyüşü yapıldı.

Gazze’de yaşanan savaşla ilgili tepkiler çığ gibi büyürken İHH Şanlıurfa’da bir yürüyüş düzenledi. Gazze’de yaşanan katliamın gündemden düşmemesi ve unutulmaması için Abide kavşağı – Rabia meydanı arasında Gazze için “GAZZE’Yİ UNUTMA! Filistin Özgür Oluncaya Dek!” Yürüyüşü yapıldı.

Katılımın yoğun olduğu yürüyüşte, pankartlar açılarak İsrail ve Amerika aleyhine sloganlar atıldı. Rabia meydanında basın açıklaması yapan İHH Şanlıurfa başkanı Behçet Atilla konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Adına medeni çağ denilen, ancak insanlık tarihinin gördüğü en barbar, en vahşi asırda masum ve mağdur insanların kan ve gözyaşlarının oluk oluk aktığı, asgari insanlık değerlerinin ayaklar altına alınmasına şahit olmak acziyetini yaşıyoruz.

Yaklaşık yedi aydır vicdanımızı kanatan, yüreğimizi daraltan, acziyetimizi, çaresizliğimizi yüzümüze çarpan Gazze’li mazlum kardeşlerimizin çığlıklarına, gözyaşlarına bir nebze de çare olmak adına Şanlıurfalı vicdan sahipleri adına “Gazze İçin Özgürlük Filosu”na bizler de katılım sağlayacağız inşallah. Yumruklarımız sıkı,sesimiz gür, inancımız tam, amacımız net, söylemimiz tek ‘‘Nehirden Denize, Filistin Özgür olana dek mazlumların yanında olmaya ve seslerini duyurmaya devam edeceğiz’’

 

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri