BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayının gelişi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak bu mübarek ayın İslam âleminde huzur ve güzelliklere vesile olmasını diledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelişi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli Ramazan ayının huzur ve sevincinin tüm İslam âlemine yayılmasını dilerken, bu mübarek ayın Filistin’deki mazlumların kurtuluşuna vesile olması duasında bulundu.

Başkan Baydilli Ramazan ayı mesajında şu ifadeleri kullandı:

 Yine bir Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu, heyecanını ve huzurunu yaşamaktayız. Şüphesiz ki Ramazan-ı Şerifin bereketi ve huzuru İslam âlemine güç verecektir, umudunu tazeleyecektir. Bu mübarek ayın gelişiyle birlikte manevi atmosferimiz daha da güçlenecek, birlik ve beraberliğimiz pekişecektir.

Ramazan, sabır ve dayanışma ayıdır. Bu ayda oruç tutan her bir vatandaşımızın, güçlü iradesiyle sadece açlık ve susuzlukla değil, aynı zamanda sabır ve hoşgörüyle dolu bir ruh hâline büründüğünü görmek, toplumumuz adına büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Bu anlamlı ayın başlamasıyla birlikte, içtenlikle temenni ediyorum ki Ramazan ayı boyunca kardeşlik duygularımız daha da pekişir, paylaşmanın önemi bir kez daha hatırlanır ve birlikte yaşamanın değerine daha çok sarılırız. Birlikte iftar sofralarında buluşup dualarımızı birlikte ettiğimiz bu ay, bizi birbirimize daha da yakınlaştıracaktır.

İnsanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma ruhu, Ramazan ayında daha da belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu ayın bereketini ve rahmetini değerlendirip garibanları gözetelim, yalnızların ve yaşlıların sofrasına ortak olup birlikte iftar edelim.

Filistin’de, Gazze’de siyonist katillerin zulmü altında olan Müslüman kardeşlerimizi unutmadan dualarımızda yer verelim. İnşallah bu Ramazan ayı oradaki kardeşlerimizin kurtuluşuna ve zalimlerin perişan olmasına vesile kılınacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan ayını tüm İslam âleminin ve ülkemizin huzur ve bereket içinde geçirmesini Allah’tan diliyorum. Tüm hemşerilerimin Ramazan-ı Şerif'ini en içten duygularımla kutlar, dualarınızın kabul olmasını temenni ederim.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprü belediyesi #metin baydilli

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri