BAŞKAN BAYDİLLİ’NİN SEÇİM OFİSİNDE ÖRNEK UYGULAMA

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim irtibat ofisinde örnek bir uygulama ile kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Kızılay ekipleri seçim ofisinde gönüllü olan vatandaşlardan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzerek kan aldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin Diyarbakır yolu üzerinde bulunan merkez seçim irtibat ofisi her akşam vatandaşlarla dolmaya devam ediyor. Başkan Baydilli’nin seçim ofisinde Kızılay ile birlikte örnek bir uygulamaya imza atılarak kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

Seçim ofisine gelen vatandaşlar Kızılay ekiplerinin kurduğu stantta ihtiyacı olan hastalara ulaştırılmak üzere kan bağışı yaptı. Vatandaşlar kan bağışı uygulamasına yoğun ilgi gösterirken, böyle bir işe vesile olduğu için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, birkaç dakikada verilecek bir ünite kanın başka insanlar için hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Kanın tek ham maddesi insanoğlunun kendisidir. Birçok insanımız acil ihtiyaç zamanında kan yetersizliğinden dolayı hayatını kaybediyor. Yani kan vermek bir insanın hayatını kurtarmak kadar önemlidir. Biz seçim ofisimizde bir kan bağışı kampanyası yaparak örnek olmak istedik. Böylece hem kan vermeye duyarlı olduğumuzu göstermeyi hem de insanlarımızı kan vermeye teşvik etmeyi amaçladık. Burada kampanyayı destekleyip kan veren misafirlerimize ve seçim ofisimizde stant kuran Kızılay ekibimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli’nin seçim ofisinde stant kurarak kan toplayan Kızılay ekipleri destekleri için Başkan Metin Baydilli’ye ve kan bağışları için vatandaşlara teşekkürlerini ilettiler.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprü belediyesi #metin baydilli

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri