BAŞKAN BEYAZGÜL, SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLARI AĞIRLIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Emniyet Caddesindeki seçim ofisi her akşam vatandaşlarla dolup, taşarken Şanlıurfa’nın değerli aşiret ve ailelerinden destekler yağıyor. Öte yandan Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye geçen Emirler Kanaat Önderi Seyyit Mehmet Ali Güneş ve Ailesi’nin rozetlerini taktılar.

AK Parti ve Cumhur İttifakının adayı Başkan Beyazgül, gündüz sahadan bir an bile ayrılmazken gece ise vatandaşları seçim irtibat ofisinde ağırlıyor.

Kalabalık guruplarca destek ziyaretleri gerçekleştirilen Başkan Beyazgül’ün seçim ofisi Şanlıurfa’ya yapılacak olan yeni projelerin de sinyallerini veriyor. Emniyet Caddesi’nde bulunan seçim irtibat ofisinde gecenin geç saatlerine kadar kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Beyazgül desteklerini ileten vatandaşların mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik etti.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da siyasetin önemli simalarından olan duayen siyasetçi geçmiş dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Emirler Kanaat Önderi Seyyit Mehmet Ali Güneş ve Ailesi ile bir araya geldiler.

Aile bireylerinden AK Parti’ye ve Şanlıurfa’da AK Adaylara destek sözü alınan buluşmada önceki dönem Konuklu Belediye Başkanı Halaf Yıldız, Önceki dönem Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte Güneş ve ailesinin AK Parti’ye katılmaları münasebetiyle rozetlerini taktılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yeni dönemde Şanlıurfa için daha yapacak çok projesi olduğunun altı çizilen buluşmada AK Parti’ye ve AK Adaylara tam destek sözü verildi. Başkan Beyazgül de Emirler Kanaat Önderi Seyyit Mehmet Ali Güneş ve Ailesi’ne, Emirler halkına teşekkür ederek 31 Mart’ta Şanlıurfa’da zaferi göğüsleyeceklerini kaydetti.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL #BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri