BAŞKAN CANPOLAT: AK PARTİ DEMEK MİLLETE HİZMET DEMEK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Canpolat, “Ak Parti demek icraat demek Ak Parti demek millete hizmet demek Ak Parti demek boş havada vaatler değil eser üstünde eser bırakmak demek, ak neferler ak adaylar demek milletin memleketin hizmetkarları demek” ifadelerini kullandı.

31 Mart Mahalli İdare Seçimleri öncesinde her akşam seçim irtibat ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, vatandaşların talep ve önerilerini birinci ağızdan alıyor. Vatandaşlarla görüşerek, iletilerin çözümü için ilgililere talimatlar veren Başkan Canpolat, seçim irtibat ofisindeki vatandaşlara her gece kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Başkan Canpolat, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Hepiniz bizim gönlümüzde baş tacısınız. Bizim ailemizin bir üyesisiniz biz de sizin ailenizin bir üyesiyiz.  Allah’a hamdolsun ne kadar şükretsek ne kadar Allah’a dua etsek azdır ilk günden bu tarafa daha resmi açılışımızı yapmadığımız halde seçim büromuz akın akın her bölgeden merkezdeki mahallelerden kırsaldan dahil olmak üzere akın akın dolup dolup eşimizle, dostumuzla, Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan’a gönül vermiş dava arkadaşlarımızla birlikte dolup taşıyor. Bunun göstergesidir ki yapmış olduğumuz hizmetler vatandaşın ayağının altında hizmetinde ve yine bunun göstergesidir ki geçmişteki yaptığımız hizmetlerimiz gelecekteki yapacağımız hizmetlerimizin teminatıdır. Ak Parti demek icraat demek Ak Parti demek millete hizmet demek Ak Parti demek boş havada vaatler değil eser üstünde eser bırakmak demek, ak neferler ak adaylar demek milletin memleketin hizmetkarları demek. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere vatandaşın bağrından Anadolu’dan çıkmış dünyaya destan yazmış belediyecilikte rol model olmuş, hizmet anlayışını değiştirmiş, ben Anadolu çocuğuyum demiş sahaya inmiş dünyada ümmetin kısık seslerin mazlumun sesi olmuş, yüreği olmuş bir Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde bir nefer olmak bizim için mutluluktur, sevinçtir. Allah‘ın izniyle biz de sizde doğru yoldayız doğru lider doğru partideyiz, adımlarımızı doğru atıyoruz milletle bir oluyoruz Cumhurbaşkanımızın arkasında saf tutuyoruz, sandıklarda bir oluyoruz yerelde sahada sokakta mahallelerde evlerde seçim bürolarında bir oluyoruz biz bize yakışanı yapıyoruz. Düsturumuz nedir? Hakk’ın yolu halkın yoludur. Biz halkın yolunda milletle beraber millete hizmet etmek için kendimizi adamış vak etmişiz. Haliliye candan bağlıyız. Haliliye can kurban diyoruz. Hep beraber sizlerle beraber hazırız kararlıyız diyoruz. Şimdi bize düşen ne bize düşen görev ne emanete sahip çıkmak sayın Cumhurbaşkanımız bizleri sizlere emanet etti. Allah‘ın izniyle 31 Mart‘ta emanete sahip çıkacak mısınız? Zeynel Abidin Beyazgül başkanımıza da sahip çıkacak mısınız? Allah‘ın izniyle biz de sizden her zaman hizmetkar olduğumuz gibi 31 Mart sonrası da inşallah yine sizin hizmetkarınız olarak biz de sizin ak oylarınıza emanetinize sahip çıkacağız Allah‘ın izniyle. Biz önce Allah’a inandık. Allah’a güvendik sandığa sarıldık sonra size sarıldık size inandık size güvendik güveniyoruz, inanıyoruz Allah‘ın izniyle inşallah işimiz millet gücümüz de sizsiniz siz diyorum.

Başkan Canpolat, konuşmaların ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Seçim İrtibat Ofisini AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar ziyaret etti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri