BAŞKAN CANPOLAT: RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ramazan ayının gönüllerimize ferahlık, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayının huzur, barış ve sağlık getirmesi dileklerinde bulunan Başkan Mehmet Canpolat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, gönül dünyamızda sevgiyi ve hoşgörüyü içselleştirip, hem bedenimizi hem de kalbimizi terbiye edeceğimiz 11 ayın sultanı Ramazan ayına bizi kavuşturan Cenab-ı Hakk'a sonsuz şükürler olsun. Ramazan ayı; maneviyat ikliminde sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve yardımlaşmanın adıdır. Sevgili Peygamberimizin deyişiyle Ramazan ayı; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluşun adıdır. Bizler, bu mukaddes ayda Yüce Rabb'imizden başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığın huzuru ve refahı için bol bol dua etmeliyiz. Yüce Rabbimizin emrettiği kardeşlik ve yardımlaşma ruhunu daha da yükseklere taşımak için gayret etmeliyiz. Bugün maalesef Ortadoğu’da kan ve gözyaşının hakim olduğu bir zaman diliminde Yüce Rabbimizden tüm kalplere şefkat ve merhamet vermesini diliyoruz. Ramazan ayının gönüllerimize ferahlık ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri