BAŞKAN CANPOLAT’A ESNAFTAN TAM DESTEK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Halinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaftan tam destek gören Başkan Canpolat, “Her zaman olduğu gibi projelerimizi bir bir hizmete sunacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Şanlıurfa Sebze ve Meyve Halini ziyaret ederek, ŞASEMKOM Dernek Başkanı Kemal Sezer ve yönetimiyle bir araya geldi. Hal esnafıyla da bir araya gelen Başkan Canpolat, talepleri birinci ağızdan dinledi. Görüştüğü esnafın tam desteğini alan Başkan Canpolat, teşekkürlerini iletti.

Başkan Mehmet Canpolat, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ve ŞASEMKOM Dernek Başkanımız Kemal Sezer ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, meclis üyelerimiz hep beraber hal pazarındaki esnafımızı gezdik. Esnafımıza teşekkür ediyoruz, ne kadar teşekkür etsek azdır. Bize her zaman olduğu gibi yine bağırlarına bastılar, yaparsa AK Parti yapar, yaparsa hizmetin ak adayları yapar dediler. Ben bundan dolayı kendilerine müteşekkirim. İnşallah onların güçlü teveccühü, güçlü desteklerle birlikte 31 Mart’tan seçim sonuçları zaferle sonuçlandıktan sonra yine hep beraber el ele hükümeti ile Ankara’sıyla büyükşehiriyle birlikte Haliliye’miz için Urfa’mız için güzel projelerimizi inşallah hayata geçirip onların her zaman olduğu gibi emirlerine ve hizmet hizmetlerinde olacağız. Esnafımıza değerli Kemal başkanma buradaki haziruna teşekkür ediyorum.”

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanımız Mustafa Bağmancı ile beraber hal pazarı esnafımızı ziyaret ettik. Bize bu ziyaretimize eşlik eden değerli esnafımıza ve özellikle Kemal Sezer başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizi bağırlarına basan her gittiğimiz yerlerde de sevgiyle karşılayan esnafımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Bugüne kadar hep yanlarında olduk bundan sonraki süreçte de esnafımızın her zaman yanında olacağız.”

Açıklamaların ardından Başkan Mehmet Canpolat, Bahçelievler bölgesine geçti. Başkan Canpolat, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız ve İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile burada da vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek, sohbet etti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri