BAŞKAN MEHMET KUŞ: BATIKENT’E YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Seçimlerden önce olduğu gibi seçim sürecinde de halkın içinde olmaya devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediye meclis üyesi adayı Halil Kaya ve AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Batıkent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Batıkent Mahallesi kapalı pazar alanını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Kuş, esnafın taleplerini de dinledi. Bölgede hayatı kolaylaştıran yatırımlara imza attığı için Başkan Kuş’u tebrik eden pazar esnafı, yeniden seçilmesi için destek olma sözü verdi.

Pazar yerinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Kuş, “Eyyübiye’nin tek imarlı yapı alanı olan Batıkent TOKİ Mahallesi’nde yaşayan halkın ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, “Burada devasa bir park ve yeşil alan oluşturduk. Hemen yanında tematik parkımız tamamlanma aşamasına geldi. Burada da başta evlatlarımızın eğitimine destek olacak eğitim otağı ve spor tesisleri çok önemli. Yine mahallemizde hizmete sunduğumuz Aile Otağı da belediye işletmesi olarak özellikle yaz aylarında büyük ilgi görüyor. Bölgeye yatırımlarımız ve halkımıza desteğimiz devam edecek” diye konuştu.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #eyyübiye belediyesi #mehmet kuş

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri