BAŞKAN MEHMET KUŞ: KADININ MUTLU OLMADIĞI YERDE HUZUR OLMAZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, huzurlu, mutlu ve güçlü kadınların güçlü toplumların meydana gelmesinde en önemli etken olduğunu belirterek, “Kadının mutlu olmadığı yerde huzur olmaz” dedi.

Eyyübiye Belediyesi olarak kadınların haklarına ve potansiyellerini ortaya çıkaracakları projelere her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Mehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Bireyleri toplumsal hayatta karşılaşacakları her gelişmeye karşı hazırlayan en önemli eğitmen kadındır. Ailenin temeli, geleceğe güvenle bakan güçlü toplumların mimarı şüphesiz bireyleri yetiştiren kadınlardır. Huzurlu, mutlu ve güçlü kadınlar, güçlü toplumların meydana gelmesinde en önemli etkendir. Dolaysıyla kadının mutlu olmadığı yerde huzur olmaz diye düşünüyoruz.

Bu minvalde Eyyübiye’de yaşayan kadınlarımızın haklarına sahip çıkabilmeleri, potansiyellerini ortaya koyabilecekleri ortamlar sağlıyor, bu doğrultudaki projeleri destekliyor ve uyguluyoruz. Kadına yönelik pozitif ayrımcılık politikalarımızın yansıması olan kadın destek merkezlerimizle, kadınların sosyo-ekonomik hayatta güçlenmelerine katkı sağlıyoruz. Bugüne kadar binlerce Eyyübiyeli kadını hayata bağlayan desteklerimizi, yeni dönemde daha da genişleterek daha fazla kadının mutluluğuna vesile olmayı hedefliyoruz. Her kadının eşit, özgür ve mutluluk içinde yaşayabileceği bir Eyyübiye için çaba göstermeye devam edeceğiz diyerek, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #eyyübiye belediyesi #mehmet kuş

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri