BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

 

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde çalışacağız” dedi
 
Engelli bireylerin toplumsal yaşamda karşılaştıkları zorlukları en aza indirmenin yolunun onları anlamaktan geçtiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi olarak engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak her türlü desteği vermeyi öncelikli görev olarak kabul ettiklerini ifade etti.

Başkan Nihat Çiftçi, "Yapacağımız her hizmette ve projede engelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket etmek durumundayız. Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve toplumsal hayata tam katılımlarını sağlamak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Tüm engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftası'nı tebrik ediyorum.

Her bir engelli bireyin güçlü yanlarını görmek ve onlara saygı göstermek, hepimizin görevidir. Birlikte daha kapsayıcı ve adaletli bir toplum için el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprü belediyesi #nihat çiftçi

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri