ÇOCUKLAR, HALİLİYE BELEDİYESİ ENGELLİ HAVUZU İLE DOYASIYA EĞLENDİ

 

Haliliye Belediyesinin engellilere yönelik hizmete sunduğu Engelli Çocuk Havuzu, yüzme keyfi yaşayan çocuklarla doldu. Engelliler Haftasında önce yüzen, sonar basketbol oynayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim sözü olan ve ilçeye kazandırılan Engelli Çocuk Havuzunda yüzme eğitimleri devam ediyor. 

Haliliye Belediyesi’nin örnek bir çalışmaya imza attığı Engelli Çocuk Havuzu, 10-16 Mayıs Engelli Haftasında çocuklar ve gençlerle doldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde yer alan engelli havuzuna götürülen çocuklar, burada uzman eğitmenler tarafından karşılandı. Aileleri ile birlikte yüzme havuzuna getirilen çocuklar, görevliler tarafından hazırlanarak, yüzme eğitimi verildi. Engelliler Haftasında düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklar, saatlerce suyun tadını çıkardı.

Daha sonra Haliliye Belediyesi antrenörleri tarafından basketbol kursunda eğitim verilen çocuklar, akranlarıyla keyifli zaman geçirdi. Önce yüzen, daha sonra basketbol oynayan çocukların mutluluğu gözlerine yansırken, aileler ise sağlanan imkanlardan ötürü Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri