EYYÜBİYELİ KADINLAR MİLLET BAHÇESİ’NDE BULUŞTU

Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık uygulamaları ve farklı sosyo ekonomik desteklerle dikkat çeken Eyyübiye Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Eyyübiyeli kadınları Millet Bahçesi’nde ağırladı. Yemek ikramı ve tebrik konuşmalarıyla başlayan programda Eyyübiyeli kadınları dinleyerek sohbet eden Başkan Kuş, “Eyyübiye’de yaşayan tüm kadınların yanlarında durmaya, destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve belediye birim amirlerinin yanı sıra AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ve AK Parti Eyyübiye Koordinatörü Cuma Hündür’ün katılımıyla gerçekleşen kadınlar günü buluşmasına, Eyyübiye’de yaşayan kadınlar davet edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, kadınların siyasi, sosyal, ekonomik başarılarını kutlamak için değerlendirdiklerini belirterek, “Doğumundan ölümüne kadar tüm kadınların özgürce yaşamaları, töre cinayetlerine maruz kalmamaları, tüm kadınların kadın olarak saygı görmeleri için kadınlar gününüzü tebrik ediyorum” dedi.

Buluşmaya, Eyyübiye Kadın Destek Merkezleri sayesinde sosyal ve ekonomik hayata katılan kadınların yanında ilçede yaşayan engelli kadınlar da katıldı.

Kadınların talep ve düşüncelerini dile getirme imkanı bulduğu buluşmada, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş tüm katılımcıları tek tek dinledi. Günün anısına çiçek ve hediye takdim edilen kadınlar, buluşmayı tertiplemesinden dolayı Eyyübiye Belediyesi’ne ve AK Parti Kadın Kolları teşkilatına teşekkür ettiler.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #eyyübiye belediyesi #mehmet kuş

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri