HALİLİYE BELEDİYESİ, ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILIYOR

Haliliye Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında yürüttüğü çalışmaları devam ederken, çocuklara çevre bilincini aşılıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile hayata geçirilen Sıfır Atık Projesinde geri dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Geri dönüşümü bilincini çocuklara aşılamayı hedefleyen Haliliye Belediyesi, okullarda Sıfır Atık Eğitimleri veriyor. Çocuklara atıkların geri dönüşüme kazandırılması için eğitim veren ekipler; oyunlar, uygulamalı videolar ve filmler ile çevre dostu bireylerin yetişmesini hedefliyor. Eğitim sonunda miniklere çevre müfettişi rozeti takan ekipler, temiz bir çevre için çocuklara duyarlı olmayı aşılıyor.

Verilen eğitim ile atıkları artık okuldaki atık kutularına getireceklerini ifade eden öğrenciler ve eğitimden duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, çevreye duyarlı bireyleri yetişmesi için verilen eğitim dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise verilen eğitimlerin periyodik program dahilinde devam edeceği kaydedildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri