HALİLİYE BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETİ İLE ULUÇINARLARIN YANINDA

Haliliye Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile haneleri düzenli olarak temizliyor. 65 yaş üstü erkek vatandaşlara tıraş hizmetinin de götürüldüğü hizmetten 576 vatandaş faydalanıyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” anlayışı kapsamında yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllere dokunan projelerini sürdürüyor.

İlçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetleri sürdürülürken, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar da unutulmuyor. Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların haneleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor. Hanelerin dip bucak temizlendiği hizmetten 576 vatandaş faydalanırken, 65 yaş üstü erkek vatandaşlara berber hizmeti de veriliyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda saç ve sakal tıraş ihtiyacının karşılandığı Evde Bakım Hizmeti ile Haliliye Belediyesi, gönüllere dokunmaya devam ediyor. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini aracılığıyla, kayıt oluşturabilecekleri belirtildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri