HALİLİYE BELEDİYESİ FUTBOL OKULU MİNİKLERİN ADRESİ OLDU

Haliliye Belediyesi’nin geleceğin yıldız sporcularını yetiştirdiği Futbol Okulu, gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Hayalleri için sıkı antrenmanlar ile hazırlanan minikler, futbolun teknik ve uygulamalı eğitimlerini alıyor.

Gençliğe ve spora önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın geleceğe yatırımları devam ediyor. 

Başkan Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi talimatıyla çalışmalarını hummalı bir şekilde yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Spor Birimi aracılığıyla gençlerin hizmetine Futbol Okulu sunuyor. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği Futbol Okulu ile alanında uzman antrenörler, genç yetenekleri geleceğe hazırlıyor. Eğitmenler tarafından sıkı bir şekilde hazırlanan minikler, futbolun teknik kuralları öğrenerek, antrenmanlarla deneyim kazanıyor. Takım ruhunun gençlere aşılandığı Futbol Okulu ile hayallerine koşan öğrencilere, Haliliye Belediyesi tarafından forma desteği de sağlanıyor. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Cumartesi ve Pazar günleri 7-14 yaş aralığına verilen Futbol Okulu için kayıtların devam ettiği kaydedildi. Kayıt olmak isteyen gençlerin “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabilecekleri ifade edildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri