HALİLİYE BELEDİYESİ HANELERİ DİP BUCAK TEMİZLİYOR

 

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Evde Bakım Hizmeti ile 576 yaşlı ve kimsesiz vatandaşın hanelerini periyodik olarak temizlemeye devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” parolasıyla yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllere dokunan projelerini devam ettiriyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile ilçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetlerni sürdüren Haliliye Belediyesi, Evde Bakım Hizmetiyle de yaşlı ve kimsesiz vatandaşların yanında oluyor. Bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşları periyodik aralıklarla ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haneleri dip bucak temizliyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan 576 hanede verilen Evde Bakım Hizmeti ile gönüllere dokunan Haliliye Belediyesi, 60 yaş üstü erkek vatandaşların kişisel bakımlarını da unutmuyor. Yaşlı vatandaşların talebi doğrultusunda hanelere götürülen berber hizmeti ile saç ve sakal tıraş ihtiyaçları karşılanıyor.  

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini arayarak, kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri