HALTANLI AŞİRETİNDEN AK PARTİ’YE TAM DESTEK

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haltanlı Aşireti Destek Toplantısında yaptığı açıklamada, “Biz Haltanlılardan razıyız. Dün de bizimle beraberdi, bugün, bu saatte bizimle beraber. Haliliye Belediyesi olarak sizlerin yanında ve hizmetinizdeyiz” dedi.

Haltanlı Aşireti, düzenlediği Destek Toplantısında 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin ve Ak adayların yanında duracaklarını duyurdu.

Coşkulu kalabalığın olduğu toplantıya Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, teşkilat üyeleri ile Haltanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Günbay ve aşiret mensupları katıldı.

Yaptığı açıklama ile aşiret mensupları olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek vereceklerini ifade eden Haltanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Günbay, “Biz Zeynel Abidin Beyazgül ve Mehmet Canpolat Başkanlarımızla AK Parti dedik ve yola devam diyoruz. Allah’ın izniyle yine rekor bir oy ile Cumhurbaşkanımızı tekrar Urfa’ya örnek olarak göstereceğiz” dedi.

“31 MART’IN SONUCU ŞİMDİDEN BELLİ”

Yoğun katılımın olduğu toplantıda, “Bu salon 31 Mart’ın bir sonucu, şimdiden belli diyen AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı da, “Değerli Haltanlı Ailesi maşallah salon kalabalık, Allah hepinizden razı olsun. Bu salon 31 Mart’ın bir sonucu, şimdiden belli. Allah’ın izniyle Haliliye birinci büyükşehir belediyemizde Allah’ın izniyle büyük bir başarı ile oda birinci olacak. Sizin gibi değerli ağabeylerimiz, kanaat önderlerimiz bizimle beraber hareket ederse bizlere destek verirse Allah’ın izniyle bu iş bitmiştir” sözlerine yer verdi.

“HALİLİYE BELEDİYESİ OLARAK SİZLERİN YANINDA VE HİZMETİNİZDEYİZ”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek veren aşiret mensuplarına teşekkürlerini ileterek, şöyle konuştu: “Biz Haltanlılardan razıyız. Dün de bizimle beraberdi, bugün bu saatte bizimle beraber. Biz eminiz ve biliyoruz ki, yarın da bizimle beraberlerdir. Biz derken kastımız ne, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere sonra onun AK Parti’nin Ak kadroları, dava insanları. Yerel de biz hizmetkarlarınız başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Başkan olmak üzere ve bu hizmetkarınız Haliliye Belediyesi olarak sizlerin yanında ve hizmetinizdeyiz. Biz şimdi size emanetiz, Allah’ın izniyle inşallah 31 Mart’tan sonra da her zaman bizler için özel emanet oldunuz. İnşallah sizler bizim emanetimiz olacaksınız. Ben tekraren katıldığınız için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

“BİZ DE AŞK İLE KOŞTUK, YORULMADIK”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Mehmet Canpolat Başkanımla 5 yıldır el ele verdik, şehri renk renk yaptık, güzelleştirdik. Adım adım dolaştık, aşk ile koşan yorulmaz dedik. Biz de aşk ile koştuk yorulmadık. Haltanlılar, birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerinde biz büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın yanındayız diyerekten gönüllerimizi fazlasıyla fethettiler. Ben buradan onlara selam ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri