KARAKÖPRÜ’DE BOYKOTUN ÖNEMİNİ ANLATAN TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ

Karaköprü Belediyesinin düzenlediği etkinlikte Gazze’deki işgalcilere destek veren markaların boykotunun gerekliliğini anlatan ‘Bu Benim Meselem Değil! Parola Boykot’ tiyatro oyunu sahnelendi

Karaköprü Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşları çeşitli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerçekleştirilen programla ‘Bu Benim Meselem Değil! Parola Boykot’ tiyatro oyunu sahnelendi.

Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine özellikle gençler yoğun ilgi gösterirken, oyun sonunda oyunun konusu ve oyuncuların performansı büyük alkış aldı.

‘Parola Boykot’ sloganıyla hayata geçirilen “Bu Benim Meselem Değil” adlı tiyatro oyunu boykot kavramını ele alıyor. Oyun, küresel marka zincirleri tarafından esaret altına alınan insanların tedavi gördüğü hayali bir hastanede, Filistin’de görev yapmış eski gazeteci Yasin’in hikâyesini anlatıyor. Oyunda boykotun kahve, kola ve hamburger olan üç büyük markasını üzerinden kara mizah şeklinde anlatım gerçekleştiriliyor.  

“Bu Benim Meselem Değil” oyunu genel Sanat Yönetmeni ve oyuncu Seyfullah Şenel kendilerini davet eden, bu oyunun Şanlıurfa’da sahnelenmesinde katkı gösteren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür erken, boykotun sıradanlaştırılmasına ve Gazze’deki işgallere sessiz kalınmaması gerektiğine dikkat çekti.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü, kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşları birbirinden güzel etkinliklerle buluşturmaya devam edecek.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprü belediyesi #metin baydilli

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri