MAG PLUS GÜZELLİK MERKEZİNDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

 

Şanlıurfa’nın modern ve gelişen ilçesi Karaköprü’de istihdam için yeni alanlar açılmaya devam ediyor. Estetik ve Güzellik alanında hizmet verecek olan yeni bir Estetik ve Güzellik merkezinin açılışı yapıldı.

Büyüyen ve gelişen Karaköprü'de iş yerleri açılmaya devam ediyor. Şanlıurfa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Karaköprü'de iş insanı Mehmet Ali Gözen ve iş insanı Mehmet Özyavuz ortaklığında ilk şubesini açan Mag plus aesthetic ve beauty güzellik merkezi düzenlenen açılış töreni ile Şanlıurfalıların hizmetine girdi.

Güzellik merkezi alanına farklı bir boyut kazandırmayı hedefleyen merkez, deneyimli ve profesyonel kadrosu ile sektörün öncü firmalarından biri olmayı hedefliyor.

Yeni açılan merkezin açılışına, Karaköprü belediye başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İmam Bakır Alkan, Şanlıurfa beraberler ve kuaförler odası başkanı Nezif Kayalar, İş insanları ve davetliler katıldı. 

Açılışa katılan Karaköprü belediye başkanı Nihat çiftçi, ilçede istihdam alanında alanların açılmasına vesile olan iş insanlara teşekkür ederek şöyle konuştu;

“Karaköprü gün geçtikçe büyüyor gelişiyor estetiği güzelliği botaniği doğal ürünlere doğal yöntemlere önem veriyoruz. Mehmet Özyavuz bey’de Mag plus aesthetic ve beauty güzelik merkezi karaköprü‘ye karaköprülere hizmete açıyor. Huzurlarınızıda öncelikle teşekkür ediyorum. Çünkü bizim hep beraber karaköprümüz’ü geliştirmemiz lazım.Her açılan iş yeri bize ayrı ayrı heyecanlandırır. Hem ortaya çıkarmış olduğu istihdamla hem de Karaköprü‘ye vereceği hizmet insanlara verdiği hizmetle bu ilçede birlik beraberlik kalkınma gerçekleştirmiş oluruz. O sebepten dolayı teşekkürü hak ederler. Her günümüzde ben şunu her açılışta her fırsatta vurgulayacağım. Biz tüm alışverişleri karaköprü’de yaşayan insanların alışverişlerini kendi merkezlerinde yapmalarını istiyoruz. Karaköprü her sektörde İşletmeleri kendi bünyesinde barındırmasını bulvarında değişik tüm iş kollarında İşletmeleri olan bir ilçe. o sebepten dolayı esnafımızın canlanması merkezlerimizin canlanması için tüm köprülülerin dikkatini karaköprü‘deki esnafa çekmesini istiyoruz. Birlikte gelişmemiz lazım birlikte kalkınmamız lazım karaköprü‘deki her yatırım bizim için önemlidir. Destek olacağız yanlarında olacağız onlarla beraber olacağız bu güzel işletmeyi bu güzel Karaköprü‘ye kazandırdığı için ben hem Mehmet Ali’ye hem diğer çalışanlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendilerini tebrik ediyorum karaköprü müze hayırlı uğurlu olsun''

Güzellik merkezinin açılışında konuşan iş insanı Mehmet Ali Gözen ise açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Güzellik uzmanı Merve İrtak da güzellik merkezi ile ilgili şu bilgileri verdi;

Mag plus aesthetic ve beauty Güzellik merkezi ailesi olarak şu an Şanlıurfa’da hizmetteyiz. Şanlıurfa şehrinden sonra diğer şehirlere de açmayı düşünüyoruz.  Tüm danışanlarımızı profesyonel uzman kadromuzla beraber lazer epilasyon, cilt bakımı, leke tedavisi, bölgesel İncelmenin yanı sıra botoks, dolgu uzman doktorlar eşliğinde hizmette olacağız. Tüm değerli danışanlarımıza ücretsiz cilt analizi ve deneme seansları için şubemize bekliyoruz.

                                                                

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #Açılış #Karaköprü #Nihatçiftçi #GüzellikMerkezi

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri