KARAMEK KURSLARI KADINLARA YENİ UFUKLAR AÇIYOR

 

Karaköprü Belediyesinin açtığı KARAMEK kurslarıyla kadınlar zamanını verimli değerlendirirken burada kadınlar hem sosyalleşiyor hem de mesleki eğitim alıyor

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında kadınların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için faaliyete koyduğu Karaköprü Mesleki Eğitim Kursları (KARAMEK) kadınlara yeni ufuklar açıyor. Açılan çeşitli kurslarda kadınlar temel mesleki eğitimler alarak bir alanda temel yeterlilik kazanımı elde ederken aynı zamanda bir sosyal faaliyetin içinde yer alarak boş zamanını verimli değerlendiriyor.
 

Karaköprü Belediyesine bağlı Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezinde temel bilgisayar eğitimi, giyim, kuaförlük ve halı dokuma kursları devam ederken, 4. Murad Kültür Merkezi ile Atakent Kurs Merkezinde de giyim kursları veriliyor.
 
Açılan kurslarda kadınların ilgilendikleri alanda temel mesleki eğitim alması sağlanırken, kadınlar burada öğrendikleriyle yeni ürünler ortaya çıkarıp bu ürünlerin sergilenmesi ve satışından elde edilen gelirle ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar

Kurslara devam eden kadınlar bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, kendilerine bu imkanları sağlayan ve kadınlar için gerçekleştirdiği hizmetlerle kadınlara değer veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesinin açtığı KARAMEK kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden başvuru yapabilir veya 444 9 657 numaralı beyaz masa biriminden bilgi alabilir.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #karaköprübelediyesi #metinbaydilli

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri