KÜLTÜR VE TURİZM YOLU’NDA SONA GELİNDİ

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve Hazreti İbrahim ile Hazreti Eyyüp peygamber makamları arasında direkt bağlantıyı sağlayacak "Kültür ve Turizm Yolu"nda son viraja girildi. Kültür ve Turizm yolu kısa sürede hizmete açılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Halil-ül Rahman(Balıklıgöl) ve Eyüp Peygamber makamını birbirine bağlayacak olan  "Kültür ve Turizm Yolu" projesi ile açılacak yeni yol güzergâhında kültürel değerleri ön plana çıkaracak cepheleri ve aydınlatmaları ile örnek bir proje ortaya koymak maksadıyla başlattığı son rötuşları yapıyor.

Proje kapsamında Eyyübiye ilçesi, Muradiye, Hacıbayram, Şıhmaksut ve Eyyübiye mahalleleri sınırları içerisinden geçen güzergâhın toplam proje alanı 51.201 metrekare olan yol güzergâhında bulunan 476 yapı kamulaştırılarak yıkılmasının ardından çalışmalar hız kazandı.

Yakın zamanda hizmete girecek olan Kültür ve Turizm Yoluyla birlikte hem kentin trafiği önemli ölçüde rahatlayacak hem de turizm açısından önemli bir değer olacak.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #zeynelabidinbeyazgül #şanlıurfabüyükşehirbelediyesi

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri