ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALİ BABA KADIN DESTEK MERKEZİ HİZMETE SUNULDU

 

Şanlıurfa’da kadınlara yönelik Kadın Destek Merkezi sayısını her geçen gün daha da arttıran Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesinde oluşturulan Ali Baba Mahallesi Kadın Destek Merkezi, kadınların hizmetine sunuldu.

Merkez ve ilçelerde Kadınlara yönelik Kadın Destek Merkezi sayısını her geçen gün arttıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadın destek merkezlerine bir yenisini daha ekledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Karaköprü ilçesine bağlı Ali Baba Mahallesindeki kadınlar için yeni bir kadın merkezini hizmete açtı.

Kadınların el becerilerini geliştirip meslek sahibi olmalarını amaçlayan merkezlerde kadınlar, el sanatlarının yanı sıra okuma yazma ve spor kurslarına da katılıyor.

Ali Baba Mahallesi Kadın Destek Merkezindeki kurslara katılan mahalle sakinleri kadınlar, kurslara katılarak el becerilerinin yanı sıra meslek öğrendiklerini ifade ederek kadınlara yönelik desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şamlıurfa #büyükşehir #belediye #zeynelabidinbeyazgül

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri