ŞANLIURFA’DA MODERN BİR GASTRONOMİ MERKEZİ AÇILDI

 

Kendine has yemek kültürü ve damak çatlatan eşsiz mutfak lezzetleri ile gastronomide önemli bir yere sahip olan Şanlıurfa’nın yemek kültürünü tanıtmak amacıyla modern bir gastronomi merkezi kazandırıldı.
Tarih, Kültür, müzik ve Gastronomi şehri Şanlıurfa’nın güzelliklerinin dünyaya tanıtılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kente kazandıracağı ikinci gastronomi merkezi çalışmalarını tamamladı. Her bir detayı bir iç mimar edasıyla en ince ayrıntılarına kadar titizlikle tasarlanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Mardin Karayolu üzerinde bulunan Cumhuriyet Tesislerinde gastronomi merkezi yapıldı. Yöresel yemeklerin hazırlanacağı merkez kent turizmine önemli ölçüde katkı sağlayacak. Yöresel lezzetlerin dünyaya tanıtılması amacıyla kentte ikinci gastronomi merkezi kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, turizmin canlanması adına kentte önemli projelere destek veriyor.
Başkan Beyazgül ile birlikte Cumhuriyet Gastronomi Merkezini gezerek incelemelerde bulunan AK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Sezai Canbek de şehrin turizmi ve yemek kültürünün tanıtılmasına büyük katkısı olacak eseri yerinde görme fırsatı buldu.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL #BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri