SİVEREK’TE 80 ÖĞRENCİ BELEDİYE KURSLARINDA ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİ

Siverek Belediyesi bünyesindeki üniversite hazırlık kursunda eğitim alarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren 80 öğrenci, üniversiteye yerleşme başarısı gösterdi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Ramazan Acarlar Gençlik Merkezi’ndeki 2023-2024 hazırlık kurslarına katılan öğrenciler, YKS sınavında önemli bir başarıya imza attı.
Sınava giren 44 öğrenci 4 yıllık üniversiteye yerleşirken 36 öğrenci ise ön lisans programına yerleşme başarısı gösterdi.
Mühendislik Fakültesi’nden Eğitim Fakültesi’ne kadar birçok programa yerleşen öğrenciler, hayal ettikleri üniversitelere yerleşme başarısı gösterdi.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, toplamda 80 öğrencinin çeşitli üniversitelere yerleştiği belirtildi.
Siverek Belediyesi’nin eğitime destek konusunda tüm imkânlarını seferber ettiğinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Eğitim alanında sağladığımız desteklerin meyvelerini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin başarılı bir şekilde üniversite eğitimi alma yolunda attıkları bu adım, bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Eğitim alanındaki çalışmalarımıza devam ederek, gençlerimizin geleceğe yönelik umutlarını desteklemeye devam edeceğiz. Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, kurs hocalarımızı ve velilerimize teşekkür ediyoruz.”


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #siverekbelediyesi #Alimuratbucak

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri