VALİ ŞILDAK BİRECİKLİ GENÇLERİ DİNLEDİ

 

Vali Hasan Şıldak’ın dünkü adresi bu kez Birecik oldu. Esnaf gezisi ile Birecik temaslarına başlayan Vali Şıldak, ardından gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı. 

Vali Şıldak yoğun programına rağmen ilçe temaslarına kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Viranşehir ve Ceylanpınar’ın ardından dün de Birecik’e giden Vali Şıldak, ilçe programına esnaf ziyareti ile başladı. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte, 11 Temmuz Caddesi güzergahında esnafı ziyaret eden ve hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şıldak, ardından Enver-Nebihe Karaata Kültür Merkezi’ne geçerek gençlerle buluştu. 

Gençler Sordu Vali Amcaları Cevapladı

Yoğun ilgi gören program ilk olarak Vali Hasan Şıldak’ın il genelindeki eğitim yatırımları hakkında bilgi vermesi ile başladı. Amaçlarının Şanlıurfa’da her zaman eğitimi birinci öncelik olarak gündemde tutmak olduğunu ifade eden Vali Şıldak, gerek fiziki şartlar bakımından gerekse akademik bakımdan eğitim çıtasını yükseltmekte kararlı olduklarını dile getirdi. Ardından gelen tüm soruları yanıtlayan Vali Şıldak, “Birecik gençliğinden umudumuz yüksek. Gençlerimize güveniyoruz ve onlara imkân sunulduğu takdirde neler başarabileceklerine inancımız tam. Birecik’te de böylesine bir tablo ile karşılaştık. Şahsım bizzat buradaki çalışmaları takip ederek kaymakamlık ve belediye kapsamında eğitim alanındaki tüm çalışmaları el ele vererek daha da güzel yerlere getireceğiz” dedi. 

Vali Şıldak’ın ardından Kaymakam Mustafa Gürbüz ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam da birer konuşma yaparak eğitim alanında her zaman gençliğin yanında olmaya devam edeceklerini ifade ettiler. 

Gençlik Buluşması, sınavlara hazırlanan öğrencilere deneme kitapçığı dağıtımı ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #vali #genç #birecik #ziyaret #esnaf

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri