VALİ ŞILDAK CEYLANPINAR’DA TEMASLARDA BULUNDU

Vali Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerinin beşinci durağı için Ceylanpınar’daydı. Kurum amirleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendiren Vali Şıldak, vatandaş ziyaretleri ile de halkın talep ve önerilerini dinledi.

İlçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, idarede bütünlüğü sağlamak, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek için bu kez Ceylanpınar ilçesindeydi. Sabah saatlerinde Ceylanpınar’a giden Vali Şıldak; ilk olarak kurum amirleri ile bir araya gelerek ilçe genelinde verilen kamu hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

Burada kurum amirlerine seslenen Vali Şıldak, Ceylanpınar’ın gerek sınır ilçesi gerekse nüfus bakımından Şanlıurfa’nın önemli ilçeleri arasında yer aldığını belirtti.

Vali Şıldak toplantının ardından ilçenin en işlek bölgesi olan Gazi Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı İşler’ dileklerinde bulundu.

Gün boyu süren ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Şıldak, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yoğun geçen Ceylanpınar temaslarında Erzincan’da şehit olan Er Mehmet Arslan’ın ailesini de ziyaret eden Vali Şıldak, ailenin tüm bireyleri ile birebir görüşerek her türlü taleplerinde devletin kendilerinin yanında olduğunu bir kez daha hatırlattı. Vali Şıldak ardından Ceylanpınar Adliyesi, Öğretmenevi, Sosyal Hizmet Merkezi, Gençlik Merkezini ve Tekstil atölyesini ziyaret ederek buralardaki çalışmalar hakkında bilgiler alarak programını tamamladı.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #vali #ziyaret #ceylanpınar

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri