VATANDAŞLARDAN BAŞKAN CANPOLAT’A BÜYÜK TEVECCÜH

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye ilçe Teşkilatı ile birlikte Yunus Emre ve Cumhuriyet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri dinledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısında Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatıyla birlikte sabahın erken saatlerinde esnafı ziyaret eden Başkan Mehmet Canpolat’a, İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve beraberindeki teşkilat üyeleri eşlik etti. Ziyaret programına Yunus Emre Caddesiyle başlayan Başkan Canpolat ve AK Parti Teşkilatı, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlardan gelen iletilerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat veren Başkan Canpolat, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Canpolat ve AK Parti Teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için de destek istedi.

Vatandaşların ziyaret esnasında büyük teveccüh gösterdiği Başkan Canpolat, daha sonra ise Cumhuriyet Caddesinde bulunan Göbeklitepe İş Merkezindeki esnafla buluştu. Her fırsatta halkla iç içe olan Başkan Canpolat, burada da talepleri dinleyerek, vatandaşlarla sohbet etti. 

Başkan Canpolat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘‘Bugün güne Haliliye teşkilatımızla başladık. Sağ olsunlar onlarda ellerindeki afişleri, broşürleriyle birlikte sahaya dağıldılar. Şuanda Cumhuriyet Caddesini geziyoruz, hummalı bir şekilde diğer saatlerde diğer programlara katılacağız. Saha da tüm teşkilat arkadaşlarımız tüm dostlarımızla birlikte yine Haliliye halkımızla buluşmaya, hemhal olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye dua ve desteklerini istemeye devam edeceğiz. Halkımız sağ olsun, vatandaşlarımız sağ olsun göstermiş olduğu teveccühten dolayı vatandaşlarıma saygılarımı arz ediyorum. İnşallah Haliliye daha güzel bir Haliliye olacak, seçimde inşallah destekleriyle birlikte yine Haliliye’de vatandaşlarımız zaferini ilan edecektir.’’


Yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Canpolat, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından bölgeden ayrıldı.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #haliliye belediyesi #mehmet canpolat

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri