VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR 3 LİG’E GÖZ KIRPTI

 

Viranşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Kahramanmaraş Kurtuluşspor’u 3-0’lık net skorla yendi. Teknik heyet ve futbolcuları soyunma odasında tebrik eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “İnşallah bu sene Viranşehir Belediyespor’u el birliğiyle 3. Lig’e yükseltip, Viranşehir’in şampiyonluk özlemini sonlandıracağız” dedi.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta fırtına gibi esen ve liderlik koltuğunda oturan Viranşehir Belediyespor, ligin 17. Haftasında sahasında Kahramanmaraş Kurtuluşspor ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan, Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, yöneticiler ve çok sayıda taraftar izledi.

Zorlu karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan ve taraftarının desteğini arkasına alarak hızlı başlayan Viranşehir Belediyespor, 25. Dakikada Arif Botancı’nın golüyle 25. Dakikada 1-0 öne geçti. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen Viranşehir, bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya da güzel başlayan ve sahada etkili futbol ortaya koyan Viranşehir Belediyespor, 55. Dakikada Furkan Temir’in golüyle durumu 2-0 yaptı. Maçın skorunu tayin eden golü ise Salih Kazan kaydetti. Maçın son dakikasında sahneye çıkan golcü futbolcu Kazan, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 3-0 öne geçirdi. Bu skorla hanesine 3 puan yazdıran Viranşehir Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet,  galibiyet sevincini taraftarıyla paylaştı.

Kurtulmuşspor galibiyetiyle puanını 46’ya yükselten ve en yakın takipçisine 7 puan fark atan Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

BAŞKAN EKİNCİ: O SENE BU SENE

Taraftarların maç esnasında sık sık sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Ekinci, müsabakanın ardından Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte soyunma odasına inerek teknik heyet ve futbolcuları kutladı. “O sene bu sene” diyen Başkan Ekinci, “Beni bu sene Viranşehir’e mahcup etmediniz, güzel sonuçlar alıyorsunuz, lidersiniz. İnşallah bu sene Viranşehir Belediyespor’u el birliğiyle 3. Lig’e yükseltip, özlemini sonlandıracağız” ifadelerine yer verdi.

Futbolcular da, AK Parti’den yeniden aday gösterilen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin adaylığını tebrik ederek, başarılar dilediler.


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #viranşehir belediyesi #salih ekinci

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri