ZABITA EKİPLERİMİZDEN ZİNCİR MARKETLERE DENETİM

 

 

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki zincir marketler de başta olmak üzere, tüm marketlere kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Harran Belediye Başkanımız Mahmut Özyavuz'un talimatıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketlerde denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde raflarda bulunan ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edilirken, raf ve kasa fiyatlarında değişiklik olup olmadığı denetlendi.  Yapılan denetimler sonucunda tespit edilen tarihi geçmiş ürünleri tutanak altına alan zabıta ekipleri, toplayarak imha edildi.

Tarihi geçmiş ürünlerin denetimlerinin yanı sıra reyondaki ürünlerin fiyatlarıyla kasa fiyatlarının karşılaştırmasını da yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, etiket ile kasada fiyat farkı bulunan ürünleri satan marketler hakkında uyarılar yapıldı.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve halk sağlığının korunması noktasında bu tür denetimlerin sıkça yapılacağını dile getiren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Bizim önceliğimiz halkımızın sağlığı” dedi.

 


#kanalurfa #sondakika #haber #gündem #şanlıurfa #harran belediyesi #mahmutözyavuz

Yorumlar

Yorum Yap

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri