AK PARTİ ŞANLIURFA İL BAŞKANLIĞI’NDA MİTİNG TOPLANTISI

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Nisan Pazar(yarın) günü Şanlıurfa'ya  yapacağı ziyaret ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Zeynel Abidin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli katıldı.

İl Başkanı Delioğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Halkımızın göstermiş olduğu teveccühten dolayı son derece mutluyuz. 14 Mayıs’ta ikinci bir bayramı daha yaşayalım. Bu büyük hizmet hareketinin devamını sağlamak üzere AK Parti tekrar ülkemizi yönetmeye devam edecek diye milletimize ve kendimize olan inancımız tamdır. Bu vesileyle 16 Nisan’da Pazar günü sayın cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’ya ziyareti olacak. Sayın cumhurbaşkanımız Pazar günü saat 16:00’da Abide Kavşağı, Nevali Otel’in arkasında inşallah halkımız hitap edecek” dedi.

Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Beyzagül şunları söyledi: “Bunlar, bu deprem yaralarını ve sel felaketlerini cumhurbaşkanımız önderliğinde çok kısa sürede nasıl aştığımızın bir göstergesidir. İnşallah cumhurbaşkanımızın vaat ettiği konutları da zamanında yetiştirecektir. Ve diğer vaatleri de aynı şekilde bir bir yerine gelmektedir”.


sondakika, gündem, haber

Reklam Alanı

Yazarlarımız

Abonelik

Bülten aboneliği için lütfen e-mail adresinizi girin!

Abonelikten ayrılmak için iletişime geçin!

Hava Durumu

İletişim Bilgileri

Bıçakçı Mah. Balıklı Göl Caddesi, 63210 Eyyübiye / ŞANLIURFA

+900541 151 63 63

info@kanalurfa.com

Bizi Takip Et

© Kanal Urfa, Tüm hakları saklıdır. Developer by İmza Bilgi Teknolojileri